Personvernerklæring & Vilkår
(Sist oppdatert 13.03.2019)

Vi er opptatt av våre brukeres personvern og denne personvernerklæringen handler om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsider. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).

Kontaktdetaljer

Virksomhetens navn: Kristiansand Webdesign
Adresse: Frobusdalen 1 4612 Kristiansand
Kontakt oss: post@kristiansandwebdesign.no



Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn


– Kontaktskjemaer
Via kontaktskjema(er) på denne nettsiden samler vi inn data som navn, e-postadresse, telefonnummer og hva forespørselen gjelder.
Vi ber om disse opplysningene for å kunne besvare henvendelsen på best mulig måte.


Ved å benytte kontaktskjema på denne nettsiden samtykker du i at vi lagrer dine data og at vi kan sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Du kan trekke tilbake alle samtykker når du selv måtte ønske.

– Webanalyse & informasjonskapsler (cookies)
Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.
Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 14 måneder etter registering. Du kan selv administrerer bruken av informasjonskapsler.


Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.


En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi anonymiserer brukerens IP-adresse før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den anonymiserte IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.


Din IP-adresse logges også for en kort periode av våre webservere. Brukerens IP-adresse, tidspunkt, nettadresseHTTP status, antall bytes sendt, HTTP referer og HTTP user agent blir logget i 15 dager. Deretter slettes loggen automatisk.


Funksjonelle cookies brukes til å:
– sørge for at nettsidene ser konsistente ut


Ytelsescookies brukes til å:
– forbedre ytelsen til nettsidene gjennom å laste sidene raskere
– forbedre brukeropplevelsen


Målrettede cookies brukes til å:
– la deg dele og like innhold
– sende informasjon til andre nettsteder for å tilpasse reklamen deres


Eksempler på bruk


Cookies brukes til å gi deg bedre tjenester, for eksempel gjennom å:
– aktivere en tjeneste som gjenkjenner enheten din, så du slipper å oppgi samme informasjon flere ganger
– måle hvor mange som bruker tjenestene, så vi kan gjøre dem enklere og raskere
– analysere data for å hjelpe oss å forstå hvordan du bruker tjenester på nettet, slik at vi kan forbedre dem.


Hvis du ikke tillater oss å bruke cookies, vil visse funksjoner og nettsidene ikke fungere som de skal. Dersom du vil slette cookies som allerede er lagret på datamaskinen din, må du følge instruksjonene for nettleseren ved å klikke på Hjelp i menyen.


Du kan lese mer om cookies og hvordan du bruker dem på www.aboutcookies.org eller ved å klikke på Hjelp i nettleseren din.

Informasjonskapsler fra annonsenettverk


På denne hjemmesiden settes det ytterligere informasjonskapsler fra Google. Disse informasjonskapslene brukes til å målrette annonser mot deg basert på hva som vurderes å være mest relevant ut fra innholdet på de sidene du besøker, og også de du har besøkt tidligere. Vær oppmerksom på at denne målrettingen skjer på andre sider i tillegg til dette nettstedet.


– Søk
Denne nettsiden lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter på våre nettsteder via Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adresser.


– Facebook Pixel
Facebook er den største og mest aktive av våre sosiale kanaler. For å bedre samspillet mellom Facebook og vår nettsiden kan vi installert Facebooks «pixel» – et script som måler trafikk på tvers av Facebooks grensesnitt og våre nettsider. Vi bruker dataen som samles inn av pixelen til å levere spesialtilpasset innhold til dem som besøker våre nettsider, og til markedsføring på Facebook. For mer informasjon om personvern rundt Facebook, så kan du gå til denne linken.

– Innebygd innhold fra andre nettsteder
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.


Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.


– Del/tips-tjenesten
Funksjonen «Del med andre» kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn, som for eksempel Facebook eller Twitter. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.


– Kommentarer
Der det er mulig for brukerne å komme med kommentarer på artikler, blogger eller produkter, blir man avkrevet navn og e-postadresse. Navn og e-postadresse kan bli publisert med kommentaren, men lagres ikke hos oss.


Hvem vi deler dine opplysninger med

-

Vi deler ingen personopplysninger med tredjeparter.


– Førnøydhetsgaranti
Dersom du ikke er fornøyd med Kristiansand Webdesign sine tjenester eller service gir denne garantien deg rett til å få refundert alle omkostninger (dvs påslag og faste kostnader) for leveransen som vi har fakturert. Betalingen for selve kraften som er levert inngår ikke i garantien og refusjonsgrunnlaget. Garantien er avgrenset til å gjelde de 2 første mnd etter oppstart av prosjektet som leveres av oss, etter endt dato vil fakturering fungere på samme måte, og vi annser kunden som fornøyd med produktet.


Oppbevaring og sletting


I henhold til personopplysningslovens § 28 skal opplysninger som ikke lenger er nødvendig ut fra det formål de er lagret for, slettes. Vi lagrer personopplysninger i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning.


Innsyn

I henhold til personopplysningslovens § 18 har man krav på innsyn i de opplysninger som er registrert. Innsyn kan fås ved å sende en skriftlig henvendelse til oss. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller de er ufullstendige kan du kreve disse rettet i henhold til personopplysningslovens § 27.


Avtaler/Kontrakter

Avtaler med Kristiansand Webdesign krever ikke kontrakt, eller avtaler så lenge kunden ønsker tjenester fra Kristiansand Webdesign. All kommunikasjon med Kristiansand Webdesign via mail vil fungere som bekreftelse på evt et prosjektstart, og med dette forekommer faktura og betalt ut fra mail, og avtale mellom partene. Kristiansand Webdesign har ikke rett til å starte på et prosjekt uten kundens samtykke.


Endringer i denne personvernerklæringen


Vi kan gjøre endringer i denne personvernerklæringen. Den nyeste versjonen av erklæringen er alltid tilgjengelig på vår nettside.